Політика

Активісти чорнобильських громадських організацій висловлюють слова вдячності Віктору Развадовському

26 March 2012, 18:02

26 квітня 2012 року – 26-ті роковини чорнобильської трагедії, техногенного лиха, наслідки якого виявилися згубними не лише для України. Для боротьби з ним, як свідчить історія, забракло зусиль навіть міжнародного співтовариства. Причому, як у плані гарантування убезпечення людства від можливого потрапляння чорнобильської радіації у навколишнє середовище, так і щодо лікування та оздоровлення потерпілих від вибуху на Чорнобильській АЕС.

Зважаючи на такий стан речей, громадські активісти-«чорнобильці» Житомирщини – однієї з найбільш потерпілих від чорнобильського мирного атома області – ініціювали в рамках благодійної акції «Допоможемо Чорнобильцям» збір коштів на придбання для Обласного медичного центру вертебрології і реабілітації апарату ударно-хвильової терапії (BTL-6000 SWT TOPLINE). Даний апарат, за твердженням медиків, спроможний значно скоротити термін лікування захворювань кістково-мязової системи та сполучної тканини (артрозів, артритів, остеохондрозів) – хвороб, які часто дошкуляють ліквідаторам та потерпілим від аварії на ЧАЕС.

Завдячуючи народному обранцеві, ліквідатору наслідків чорнобильської трагедії Віктору Развадовському в обласній казні на придбання зазначеного апарату ударно-хвильової терапії вже винайдено 90 тис. грн., за що ініціатори благодійної акції висловлюють йому слова щирої вдячності та засвідчують власне переконання у тому, що у його «серці не згасла пам\'ять про тих, хто заплатив велику ціну, щоб щасливо жили наші діти, внуки і правнуки; щоб люди раділи життю…».

В.Капв’є

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі