Суспільство

У Житомирі змагалися кращі спортивні сім’ї області

21 April 2012, 12:48

20 квітня у спортивному залі житомирської ЗОШ №28 з нагоди Всесвітнього дня здоров’я та 75-річчя Житомирської області обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки головного управління у справах сім’ї,  молоді та спорту облдержадміністрації проводився обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Як повідомили Житомир.info організатори, у фестивалі брали участь 20 команд з міст та районів області, переможці районних та міських етапів змагань, які нещодавно відбулись у населених пунктах області Склад команди: 3 особи (батько, мати, дитина 2002-2004р.н.).

У програмі змагань були спортивні естафети та конкурси, ерудит-вікторина на олімпійську тематику.

В результаті рівної боротьби, перше місце зайняла родина Семчуків з Баранівського району, друге місце - родина Суботенків з Попільнянського району, а третє - родина Башлей з міста Коростеня.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами і  призами обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а родина Семчуків з Баранівського району буде приймати участь у Всеукраїнському Фестивалі, що проходитиме 14-16 травня  в м. Полтава.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі