Влада

Заступник голови Житомирської облради та керівник «Ореї» можуть отримати по 5 тис.грн. і почесну відзнаку

28 May 2013, 14:12

 Почесну відзнаку обласної влади «За заслуги перед Житомирщиною» та грошову винагороду у розмірі 5 тисяч гривень можуть отримати заступник голови обласної ради Михайло Чигир та керівник хорової капели «Орея» Олександр Вацек.

Проект відповідного рішення сесії опублікований на сайті обласної ради.

«За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Житомирщини та високий професіоналізм нагородити Почесною відзнакою «За заслуги перед Житомирщиною»: Чигиря Михайла Андрійовича – заступника голови Житомирської обласної ради; Вацека Олександра Олександровича – художнього керівника академічної хорової капели «Орея» КП «Житомирська філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради», - йдеться у проекті рішення.

Почесна відзнака «За заслуги перед Житомирщиною» є обласною відзнакою за вагомий особистий внесок у розвиток області, трудову, благодійну, гуманістичну і громадську діяльність.

У положенні про почесну відзнаку зазначено, що нею можуть бути нагороджені жителі Житомирської області, громадяни інших регіонів та держав, не більше двох осіб на рік. Нагородженим вручається відзнака, посвідчення до неї та грошова винагорода в сумі 5000 грн. Нагородження почесною відзнакою «За заслуги перед Житомирщиною» здійснюється до Дня Незалежності та до ювілейних дат від заснування області.

Як повідомляв Житомир.info, у 2011 році відзнаку «За заслуги перед Житомирщиною» отримали керівник ансамблю «Льонок» Іван Сльота та редактор газети «Житомирщина Дмитро Панчук. У 2012 році – завідувач кафедри бухгалтерського обліку Житомирського державного технологічного університету Франц Бутинець та начальник фінансового управління облдержадміністрації Ганна Ємченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі