ДОПОМОГА

24-річний боєць Новоград-Волинської бригади, який отримав поранення в голову та втратив око, потребує допомоги

8 July 2015, 18:14

Військовослужбовець 30-ї механізованої бригади, 24-річний Євген Поплавський 3 червня в зоні АТО отримав важке поранення в голову. Нині хлопець перебуває в реанімаційному відділенні Київського шпиталю. Він вже переніс кілька операцій, проте лікарям не вдалося врятувати праве око. Наразі стан бійця залишається тяжким, але рідні сподіваються на одужання: попереду у нього тривале лікування, операції, пластика та реабілітація, тож потрібна допомога небайдужих.

Про це повідомляють волонтери у соцмережах.

«24-річний Євген Поплавський родом із села Прилуки Овруцького району Житомирської області. Військову службу проходив у складі 30-ї окремої механізованої бригади, першого батальйону. Під час одного з боїв біля Дебальцевого Євген Поплавський був тяжко поранений в голову. Женю перевезли з Артемівська до Харківського шпиталю, де терміново прооперували. Його ввели в штучну кому після операції, щоб зменшити навантаження на мозок, адже стан хлопця був дуже тяжкий. А вже коли бійцю стало краще – перевезли до столичного військового госпіталю. Тут  він пережив ще одне хірургічне втручання і зараз знаходиться у реанімації Попереду – тривале лікування, операції, пластика і реабілітація», - розповідають волонтери.

Допомогти Євгену Поплавському можна, переказавши кошти на картковий рахунок у ПриватБанку 6762 4683 1576 6679 на ім’я його мами Поплавської Світлани Михайлівни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі