ДОПОМОГА

На реабілітацію бійця житомирської 95-ї бригади потрібно 192 тис. грн – родина просить про допомогу

26 November 2015, 17:54

Демобілізований військовий 13-го батальйону 95-ї аеромобільної бригади Валерій Сергієнко 12 липня 2015 року потрапив у ДТП. З того часу чоловік знаходився у реанімаційному відділенні  Житомирської обласної лікарні.

Після операції він не розмовляв і не вставав, в легенях сформувались 60 % тромбів.  5 листопада Валерія перевезли до Броварського реабілітаційного центру.
 
«Тоді ми попередньо розраховували, що вартість реабілітації буде 40 тисяч, так як нам пояснювали у Житомирі. А тут як потрапили, то інші суми. Я туди їздила на консультацію з цими всіма знімками, з виписками, а потім лікар цієї клініки приїжджав сюди, і вони робили йому тут в реанімації свої дослідження. Лікар говорив, що в Броварах немає місць, але якщо його тут залишити, то він згасне, бо проблеми не так з головою, як з легенями. Тоді ми його туди перевезли. Як вони зробили всі ці дослідження, на Київ його завезли, то побачили, що в нього і плеврит, і 60% тромбів в легенях. Вони зараз йому колють дорогі уколи, по 400 грн один, треба 10 днів колоти, таблетки дають. Дали трошки навантаження, почали з ним займатися», – розповіла дружина військового Наталія Сергієнко.
 
За місяць сім’я вже витратила на лікування 97 тисяч гривень, а щоб завершити курс, потрібно ще 192 тис. грн.
 
«З 5 листопада за майже місяць ми заплатили 35 тисяч і 62 тисячі гривень. А ще 192 тисяч гривень нам треба заплатити за три місяці безперервного курсу реабілітації. Це тільки за розроблену програму реабілітації, а в нашому випадку ще й лікуванням треба займатись», – зазначила Наталія Сергієнко.
 
Потрібної суми в родини немає. Дружина з маленькою дитиною проживають в Малині, і поки Валерій був у лікарні у Житомирі, Наталія щодня їздила до нього.

Родина просить про допомогу всіх небайдужих.

Реквізити для збору благодійної допомоги:

Розрахунковий рахунок у Приватбанку 5168 7553 9544  24 17 Сергієнко Наталія Броніславівна  (дружина).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі