Місто

Команда МФК «Житомир» буде складатися виключно з місцевих гравців

21 April 2016, 10:48

Офіційна презентація команди муніципального футбольного клубу «Житомир» відбулася 20 квітня на стадіоні «Спартак».

«Ми сьогодні на порозі відродження великого професійного футболу, я думаю, що всі, хто сьогодні приєднався до цього процесу, отримуюють задоволення. Сьогодні ми презентуємо для вас тренерський склад, гравців команди, емблему, форму. Щоб прозвітувати і запросити наших вболівальників, тому що футбол в першу чергу - не лише для футболістів, але й для вболівальників», - зазначив директор КП «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» Руслан Павлюк.

Головний тренер МФК «Житомир» Ігор Левицький розповів, що до складу команди увійшли лише місцеві спортсмени, хоча й були футболісти з інших регіонів, які бажали грати у житомирській команді.

«Завдання у нас такі: перш за все зробити команду, яка гратиме в футбол, і люди будуть отримувати від цього задоволення. А після цього вже подивимося - будемо визначатися по ходу за завданнями. У нас в заявці 25 чоловік, але на сьогоднішній день в клубі підписано 17. Я вважаю, цього достатньо, щоб була можливість дивитися чемпіонат області, кубок області і запрошувати футболістів, які будуть заслуговувати на увагу. Можу сказати чесно, дзвонили агенти і тренери з інших міст, але про це не може бути розмови. Тільки місцеві вихованці. Найлегше звезти команду за 15 хвилин з України, і коли настануть якісь проблеми в клубі, ми будемо шукати цих футболістів по Чернігову, по Рівному, по Луцьку. Патріотизм для нас не порожнє слово, ми хочемо, щоб грали тільки місцеві хлопці», - сказав Ігор Левицький.

Також журналістам представили капітана МФК Житомир, ним став Максим Зайнчковський.

«Команда молода, все буде видно на полі. Тільки зібралися, хороші, досвідчені тренери, будемо старатися. Я думаю, довго не треба буде притиратися, все побачимо вже найближчим часом - в суботу», - сказав Максим Зайнчковський.

23 квітня у своєму першому офіційному матчі МФК «Житомир» зустрінеться із ФК 2Малинськ» (с. Малинськ, Березнівського району, Рівненської області). Гра розпочнеться о 17.00 на стадіоні  «Спартак».

Фоторепортаж  з презентації команди дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі