Місто

На сесії Житомирської міськради дозволили перемістити кафе «Три гусі», щоб не заважало

6 September 2016, 18:07

Житомирська міська рада дозволила власникам кафе «Три гусі» розробити проект землеустрою на іншу земельну ділянку, бо та, на якій зараз розміщений заклад, буде вилучена для суспільних потреб.

Питання про зміщення кафе «Три гусі» розглядали депутати на позачерговій сесії 6 вересня.

Перший заступник Житомирського міського голови Олексій Ясюнецький пояснив підтримане депутатами рішення про надання дозволу ТОВ «Три гусі» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення 0,018 га землі за адресою вул. Київська, 9 тим, що нинішнє розташування закладу заважає проведенню реконструкції тротуарів.

«Зараз те місце, де розташований цей заклад, заважає проведенню реконструкції тротуарів, закінчується термін договору оренди. Натомість запропоновано і погоджено заміна конфігурації земельної ділянки. Тобто, він зміщається зараз трішки всередину, таким чином він не заважатиме проведенню реконструкції. І значно зменшується площа розміщення цієї споруди. Немає там ніякої паркової зони, немає там ніяких червоних ліній, ніяких заборон. Я звертаю увагу, що це лише дозвіл на розроблення проекту, який буде затверджуватися на сесії і саме та організація, яка буде розроблювати проект, врахує всі обмеження та заборони», - сказав Олексій Ясюнецький.

Як повідомляв  Житомир.info, до лютого 2017 року ТОВ  «Три гусі» мають знайти собі іншу ділянку, а по закінченню договору оренди зобов’язані прибрати МАФ з центру міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі