ДОПОМОГА

Дружині житомирського науковця, яка випала з вікна, потрібна допомога

16 November 2016, 14:16

Дружині житомирського науковця Сергія Стельниковича, який працює та викладає на історичному факультеті ЖДУ ім. І. Франка потрібна допомога. З Іриною Стельникович трапився нещасний випадок: вона хотіла показати дітям сніг, але випала з вікна.

У коментарі Житомир.info сестра жінки розповіла, що Ірина вже прийшла до тями.

«Вона в себе вже прийшла. Стан наразі стабільний. Не гірше. У суботу вона вирішила витерти вікно, аби діти могли бачити сніжок. Вони живуть на другому поверсі… але побилася Ірина дуже сильно. Під вікном дерева були зрізані, сторчали пеньки. Вчора (15 листопада) приймали будь-яку мінусову групу крові, сьогодні тільки 4-, а у неї взагалі 4+. Станція переливання крові каже нам, яка потрібна група крові, і вони вже міняються з областями, і нам дають 4+, але вказують, яких донорів нам потрібно, аби здали. У неї багато чисельних розривів внутрішніх органів».

Здати кров можна в Житомирському обласному центрі крові на вулиці Кибальчича, 16, зазначивши, що вона для Стельникович Ірини Павлівни (у Центральну міську лікарню № 1). За детальною інформацією звертайтесь до сестри – 097 298 58 16 (Світлана).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі