ДОПОМОГА

Трирічного Дмитрика з Житомирської області готують до важкої операції на мозку, родині потрібні кошти

12 December 2016, 10:40

Трирічному жителю м. Чуднова Житомирської області Дмитрику Лісковчику потрібна термінова операція і фінансова підтримка. При обстеженні лікарі виявили в малюка пухлину головного мозку. Зараз він готується до важкої операції в Києві, - повідомили Житомир.info друзі сім’ї.

«Мама, яка нещодавно втратила 24-річного чоловіка і батька двох дітей Сергія розуміє, що самостійно оплатити тривале лікування хлопчика не зможе, тому просить фінансової підтримки небайдужих людей», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info мама малюка Катерина Лісковчик розповіла, що діагноз хлопчику поставили буквально 8 грудня. Це шокувало молоду жінку, яка ще не оговталась після смерті чоловіка, який два тижні тому помер від хвороби. Старшому сину Лісковчиків Віталіку 5 років.

«Зараз їдемо в інститут нейрохірургії у Київ, до того перебували в Житомирській обласній лікарні. Будуть призначати дату операції. Скільки конкретно потрібно коштів, поки не кажуть, але мова йде про великі кошти, бо лікування буде довгим», - розповіла 12 грудня мама Дмитрика.

Навіть одна ваша гривня може врятувати життя хлопчику.

Телефон мами Лісковчик Катерини Миколаївни: 096-735-15-36, номер її банківської карти 4149 4978 6628 9467.

 

Дмитрик Лісковчик

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі