Тема дня

Напередодні безвізу: як отримати та скільки коштує біометричний паспорт. «Тема дня» на Житомир.info

11 April 2017, 10:35

6 квітня українці впритул наблизились до безвізових подорожей до країн Європи. Європарламент ухвалив рішення про спрощення візового режиму для України. Попри те, що, за оцінками експертів, повністю безвіз запрацює 12 червня, люди масово розпочали підготовку до вояжів закордон. У день голосування Ради Європи сайт ДП «Документ» перестав функціонувати, а у регіонах повідомляють про тритижневі черги на отримання закордонних паспортів.

Однією із основних вимог для безвізового перетину кордону із країнами Європи є наявність біометричного закордонного паспорту. Як отримати, скільки це коштує та чи можна якимось чином заощадити час та подати необхідні документи, не виходячи з дому. Відповіді на ці питання в прямому ефірі програми «Тема дня» 11 квітня дасть начальник управління Державної міграційної служби у Житомирській області Олександр Радько.

В прямому ефірі ми з’ясуємо, за якими адресами можна подати документи та отримати закордонні паспорти в Житомирі, в які терміни можна отримати закордонний паспорт, скільки потрібно платити за терміновість та які документи потрібно мати батькам, якщо вони з маленькими дітьми їдуть на відпочинок.

Початок ефіру об 11:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі