Тема дня

По 4 чи по 5 грн? Коли в житомирських маршрутках знизиться вартість проїзду. «Тема дня» на Житомир.info

18 October 2017, 17:52

11 жовтня виконком розглядав питання часового обмеження перевезення пільговиків – з 10.00 до 16.00, але для прийняття рішення не вистачило голосів. З другої спроби 13 жовтня вартість проїзду таки знизили до 4 гривень.

За словами заступника міського голови Дмитра Ткачука, рішення мало набути чинності з дня його оприлюднення в засобах масової інформації. Однак, 18 жовтня анонсованого здешевшання вартості проїзду так і не відбулось.

Коли ж пасажири платитимуть за проїзд в маршрутках по 4 гривні, як приватні перевізники возитимуть пільговиків, чи компенсуватиме міська влада приватному бізнесу ці перевезення. Відповіді на ці питання шукатимемо у прямому ефірі програми «Тема дня». На розмову ми запросили заступника міського голови Житомира Дмитра Ткачука.

Початок ефіру о 18:00

Нагадаємо, 16 травня житомирський виконком проголосував за підвищення вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень: перевізників зобов’язали підписати додаткові угоди про безкоштовне перевезення громадян 24 пільгових категорій, після чого мер Сергій Сухомлин підписав рішення виконкому про тариф у 5 грн в маршрутках. Нові тарифи почали діяти з 1 червня 2017 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі