Влада

Ректор-церковнослужитель очолив Раду ректорів вузів Житомирської області

2 December 2017, 14:35

Ректора Житомирського державного технологічного університету Віктора Євдокимова обрали головою Ради ректорів вищих навчальних закладів Житомирської області.

Про це 1 грудня повідомив офіційний сайт Житомирського державного технологічного університету.

«28 листопада 2017 року на базі Житомирського державного технологічного університету відбулося чергове засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів Житомирської області. Рада є постійно діючим органом громадського самоуправління в системі вищої̈ освіти регіону (…). На засіданні було обрано голову Ради ректорів – ректора Житомирського державного технологічного університету, доктора економічних наук, професора Віктора Євдокимова», - інформує сайт.

За даними сайту, на засіданні ради були присутні керівники вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації, закладів післядипломної освіти та відокремлених підрозділів вищих навчальних закладів інших регіонів України, які функціонують на території Житомирської області, начальник управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Лариса Шевчук та заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута.

Рада ректорів займається вивченням та прогнозуванням потреб регіону у фахівцях певного рівня кваліфікації̈ та профілю підготовки, а також визначенням пріоритетних напрямків підготовки та спеціальностей, необхідних для соціально-економічного розвитку регіону.

Зі складом цьогорічної Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Житомирської області можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов, обраний у березні 2016 року, є кліриком Свято-Анастасіївського монастиря в Житомирі. Дані про це 2 грудня є на офіційному сайті Житомирської єпархії УПЦ МП.

За 2016 рік ректор-церковнослужитель заробив за основним місцем роботи 289 тисяч гривень. Має три земельні ділянки, два автомобілі і два недобудованих будинки. Євдокимов є засновником громадської організації «Разом» та головою благодійного фонду благодійної організації «Разом за справу».

Як повідомляв Житомир.info, за результатами виборів у Житомирському державному технологічному університеті 2015 року ректором вузу став житомирянин, доктор економічних наук, 36-річний професор Віктор Євдокимов. Його суперником був колишній проректор з наукової роботи ЖДТУ, а нині завідувач кафедри «Процеси, машини і обладнання» ЖНАЕУ, доктор технічних наук, професор Іван Грабар.

Житомир.info: Ректор-церковнослужитель очолив Раду ректорів вузів Житомирської області

Фото з сайту ЖДТУ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лагута евдокимов ода  
Матеріали по темі