Місто

На Михайлівській у Житомирі комунальники встановлюють дерев’яні ящики, в яких розмістять ялинки

6 December 2017, 11:08

У Житомирі на Михайлівській 6 грудня комунальники почали встановлювати дерев’яні ящики, в яких будуть розміщені ялинки.

У коментарі Житомир.info директор КП «Зеленбуд» Олександр Шевчук розповів, що на Михайлівській встановлять 8 ящиків з новорічними деревами.

«Дійсно, ми ходити сьогодні з головним архітектором дивилися, як їх встановлювати. Є невеличкі ялиночки... але вони хоч трішки прикрасять Михайлівську. Вони на зиму будуть встановлені замість лавочок. Ми поставимо 8 ялиночок в дерев’яних кадках. Ящики ми робили частково своїм підприємством. Ялинки також частково наші, частково докуповували. Ще плануємо поставити також 8 ящиків трішки іншої форми теж з нашими рослинами», - сказав Олександр Шевчук.

Нагадаємо, в одному з житомирських гуртожитків, увечері, 5 грудня, з’явилася інформація про те, що набираються люди для участі у будівництві льодової ковзанки на Михайлівській.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня на Михайлівській у Житомирі розпочалися роботи зі встановлення майданчика, на якому планують залити ковзанку. житомирський виконком вирішив дозволити приватним підприємцям облаштувати ковзанку площею 600 кв. м на вулиці Михайлівській з 29 листопада по 28 лютого. У міській раді тоді розповіли, що ковзанка просто неба - це «дороге задоволення», однак цьогоріч Житомир нарешті зміг собі це дозволити.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська підготовка до Різдва ялинки 
Матеріали по темі