Дозвілля

У Житомирі в Liberty Hall відбулася 11 гра 11 корпоративного чемпіонату з боулінгу - 2017

6 December 2017, 11:50

28 листопада відбулася 11 гра 11-го Корпоративного чемпіонату з боулінгу - 2017. Цього року встановлено новий рекорд - зареєстровано 120 команд-учасниць, тож відбудеться 12 відбіркових матчів і кожного вівторка та четверга з 18:00 до 20:00, всі бажаючі можуть підходити і вболівати за свою команду в Liberty Hall!

Організатори: рекламна агенція Пропозиція та Liberty Hall. Генеральний інформаційний спонсор - Житомир.info . Заряджає усіх позитивом ведучий Паша Легенчук. Усі фото чемпіонату на сайті фотоагенства Провінція (the-province.info).

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

Кромберг енд Шуберт IE №2

Кромберг енд Шуберт IE GIRLS №3

Алайн-Буд

Lamoda

ДК Партнер

Зарічанський РЕМ

"ДОДЗЬО" - спортивний клуб карате-до

ПП Граніт

Єдине таксі 262

INP Soft

Найбільшу кількість балів набрала команда Зарічанський РЕМ з результатом - 1051 і виборола перемогу. Отримали в подарунок: ароматну каву від Генерального спонсора чемпіонату ТМ Baristi, подарункові набори від Ексклюзивного спонсора Nemiroff, вазон від «Green Flora», подарунки від ТМ Руден.

Найактивніша команда матчу –INP Soft (отримали вазон від «GreenFlora» і блок енергетика Black Energy).

Найкращий чоловічий результат - 311 балів у Олега з команди "Зарічанський РЕМ" (в подарунок: фірмовий бокал ТМ Чернігівське, знижка на курси англійської мови WinWin, білети до кінотеатру Україна, презервативи Dolphi, омивач скла від АКБ Центру, знижка на Єдине таксі 262).

Найкращий жіночий результат - 209 балів у Крістіни з команди "Кромберг енд Шуберт" (отримала в подарунок: коньяк ТМ Jaton від дому марочних коньяків "Таврія", знижка на курси англійської мови WinWin, білети до кінотеатру Україна, чашку від DJ Service , омивач скла від АКБ Центру, знижка на Єдине таксі 262). У фіналі серед жінок переможниця буде змагатися за крутезну гладильну дошку від Eurogold.

В перерві чемпіонату учасники в конкурсах складали вірші про спонсорів, провели міні квест-ринг, танцювали, проявляли творчість і таланти в різних конкурсах та отримали безліч подарунків: горілку ТМ Nemiroff, солодощі від ТМ Руден, презервативи ТМ DOLPHI, білети до кінотеатру «Україна» та Житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги, знижки від Єдиного таксі 262.

Усі команди, які правильно розв'язали кросворди про спонсорів отримали горішки та крісперси ТМ Big Bob. А перші щасливчики, хто вибив страйк - отримали пиво ТМ Чернігівське.

Всі учасники в своїх папках отримали цікаву інформацію про спонсорів та знижку від ТА «Чотири сезони» на суму 100 -150 грн на будь-які поїздки по Україні, антисептичний гель для рук Clean Stream, знижки на послуги в салоні краси "Венеція", стіки кави ТМ Baristi, водичку для енергії надала компанія Бон Буассон (https://www.facebook.com/ bonboisson97/), знижки 30% на квеструм «Квеструм «60 minutes» (www.60minutes.in.ua/novosti/).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини компаній боулінг 
Матеріали по темі