Місто

Понад сто житомирян отримали ключі від квартир у ЖК «Фаворит»

8 December 2017, 17:52

У ЖК «Фаворит» здали в експлуатацію 1-шу та 2-гу секції третього будинку в районі «Промавтоматики». Багатоповерхівку почали зводити наприкінці 2015-го року і вже 8-го листопада 2017-го року власники отримали ключі від квартир.

Мешканців із новосіллям привітав народний депутат України, Борислав Розенблат:

«Колись мій командир, військовий будівельник казав: куди приходять будівельники, там починається життя. Сьогодні я радий привітати своїх колег-будівельників, всіх мешканців нової будівлі, яку здали в місті Житомирі. Мені приємно, коли люди з посмішками отримують ключі від власних осель, вірять в майбутнє, впевнені у забудовниках».

Право перерізати червону стрічку надали першому інвестору, Андрію Левченко.

«Ми прийняли рішення придбати квартиру ще тоді, коли на території, де зараз вже стоїть будинок, лише літали голуби. Тобто, нічого ще не було. Ми повірили цьому забудовнику, адже він місцевий і в разі чого, можна звернутися і вирішити усі питання, - розповідає Андрій Левченко, - свою квартиру я вже бачив. Якістю роботи будівельників залишився задоволений».

При зведенні цього будинку забудовник традиційно використовував сучасні та ефективні технології, аби мешканцям було комфортно та затишно у своїх оселях.

«Сьогодні здали в експлуатацію дві перших секції у третьому будинку. Ми намагаємося створювати найкращі умови для життя. Тому не зупиняємося на досягнутому та постійно вдосконалюємося. Більшість квартир почали купувати ще на початкових етапах будівництва. Це дозволило нашим майбутнім мешканцям не лише зекономити на придбанні, але й індивідуально спланувати квартиру», - розповідає керівник центру продажів ЖК «Фаворит», Ірина Струтинська.

За її словами вже наступної весни біля будинку з’явиться дитячий майданчик, аналогів якому немає в Житомирі. Комфортне проживання для нових мешканців створять також заклади, які розташуються на першому поверсі будинку. Попередньо, це буде кафе, медичний заклад та магазин. При цьому на території житлового комплексу вже є аптека, банк, тренажерна зала, парковки та зона відпочинку для всієї родини. А зовсім поруч розташовані маркети, торгово-розважальний комплекс, ліцей, дитячі садочки, вокзали

«Майже усі квартири у секціях, які ми сьогодні здавали, вже мають власників. Тому людям, які лише планують покупку житла, потрібно поспішати», - радить Ірина Струтинська.

Нагадаємо, що перший будинок у ЖК «Фаворит» ввели в експлуатацію у 2012 році, а другий у 2015 році.

Детальну інформацію про наявність, умови та вартість квартир та комерційної нерухомості дізнайтеся за телефоном (098) 461-65-69.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фаворит квартира будинок  
Матеріали по темі