Місто

Передноворічні сюрпризи від улюбленого ресторану «Liberty Hall»

11 December 2017, 13:28

Останні тижні перед новорічними святами завжди створюють казковий настрій, саме тепер так хочеться вірити в те, що дива трапляються, і далі нас чекають лише позитивні зміни та щасливі події. «Liberty Hall» цьогоріч вирішив не чекати початку нового року, і розпочати змінюватись на краще вже зараз: ми з радістю представляємо вам оновлене меню ресторану! Бажаєте посмакувати вишуканою телятиною під м’ясним соусом, або скуштувати апетитні овочі-гриль? Будь-ласка! А потім, можливо вам прийдеться до смаку витончений смак мигдалевого торту з горнятком гарячого шоколаду? Смачного! І навіть якщо ви просто бажаєте найсмачнішу піцу – вітаємо в нашому ресторані! Сьогодні кожен знайде страву за своїм смаком, завітайте та скуштуйте!

Різдвяні та новорічні свята вже зовсім скоро, а це означає, що саме час замислитись над місцем для святкування. Запрошуємо до «Liberty Hall» на тематичні корпоративні вечірки – замовляйте яскраве свято у стилі стиляг

50-х років минулого століття, або вишукану та претензійну вечірку у стилі великого Гетсбі, а можливо, вашій компанії сподобається веселий та неповторний вечір у стилі Чікаго?

Тел. для бронювання 067 22 33 162; 067 22 33 165.

www.libertyhall.com.ua/

www.facebook.com/libertyhall.zt/

@libertyhall_globalua






Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Liberty Hall акція боулінг 
Матеріали по темі