Влада

Через аварійний стан дороги селяни перекривали трасу Виступовичі - Житомир

12 December 2017, 12:29

11 грудня на трасі Виступовичі - Житомир (на ділянці між с. Виступовичі та смт Першотравневе), близько 30 осіб, мешканців Руднянської сільської ради, провели попереджувальну акцію протесту. Люди перекрили рух автотранспорту на аварійно-небезпечній ділянці дороги. Причина – ризик під час перевезення дітей шкільним автобусом до навчального закладу смт Першотравневе.

Про це йдеться на сайті Овруцької РДА.

«Дорожнє покриття потребує капітального ремонту, відділом економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Овруцької райдержадміністрації було підготовлено листа на обласну службу автомобільних доріг щодо необхідності термінового вирішення даної проблеми. До мітингуючих приїхав голова адміністрації Юрій Дивинський, аби вислухати та заспокоїти населення. До ремонту дороги державного значення Виступовичі-Коростень підрядна організація ТОВ «Автомагістраль» приступила в суботу, 9 грудня. За дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Гундича, на даному відрізку автошляху, а також на ділянці Овруч-Ігнатпіль, в цьому році буде здійснено ямковий ремонт, капітальний же заплановано на 2018 рік», - йдеться у повідомленні.

Житомир.info вирішив поцікавитися у голови Овруцької РДА Юрія Дивинського, чи не планують селяни знову виходити на акцію протесту та перекривати дорогу.

«Вчора люди перекрили дорогу у зв’язку з тим, що вона погана, по тій дорозі возять до школи в Першотравневе дітей, і батьки за них переживають. Я також був на місці, люди бачили, що з 9 грудня почали робити ремонт, але вони сказали, що вийшли на таку попереджувальну акцію, щоб всі знали – якщо зупиняться роботи, вони перекриватимуть дорогу цілий день. На скільки мені відомо, за 11 грудня, дорожники вже залатали 5 км. На всі ямкові роботи вони мають витратити близько 10 днів. По коштам це буде більше 3 млн грн, проте детальніше потрібно уточнювати в службі автодоріг», - сказав Юрій Дивинський.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня близько 11 годині ранку люди перекрили трасу Житомир-Сквира в Попільнянському районі Житомирської області, вимагали ремонту дороги.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: асфальтування перекриття дороги акція протесту 
Матеріали по темі