Влада

На що у Житомирській області наступного року планують витратити 6 млн грн з екологічного фонду

13 December 2017, 09:56

Житомирська обласна рада збирається затвердити кошторис витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік.

Відповідний проект рішення сесії 12 грудня опублікований на сайті облради.

«Розглянувши подання обласної державної адміністрації від 12.12.17 № 6047/51/2-17, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів, обласна рада вирішила затвердити кошторис витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік згідно з додатком. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів», - зазначається у проекті рішення.

Згідно додатку, з 5 млн 950 тис. грн екологічного фонду 5,5 млн грн планують витратити на розробку проекту та забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, видалення і знешкодження промислових відходів від діяльності гірничих та каменеобробних підприємств Житомирської області.


Нагадаємо, кошторис витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2017 рік затвердили на сесії облради 6 квітня цього року. Загальна сума коштів фонду становила 17 млн 894,4 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, «бюджетна» сесія обласної ради запланована на 21 грудня.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: екологія екофонд 
Матеріали по темі