Дозвілля

У Житомирі відкрився новий більярдний клуб «Атмосфера»

14 December 2017, 13:14

6 грудня у Житомирі за адресою Князів Острозьких, 112 (стара назва вулиці Шелушкова) був відкритий більярдний клуб «Атмосфера».

Завітавши до нашого більярдного клубу, в якому органічно поєднується відпочинок та спорт, комфорт та змагання, ви оціните не тільки класичну витримку стилю, але й вишукану атмосферу та затишок закладу.

У нашому клубі є 7 столів для професійної спортивної гри в російський більярд, комфортні зони відпочинку, м’які та зручні меблі, бар з популярними напоями, а також незабутня смачна кухня. Також у більярдному клубі «Атмосфера» працюють досвідчені та професійні люди.

У будь-який день ви можете зібратися з рідними, друзями та колегами й на відмінно провести своє дозвілля. У залі розміщені 12 телевізорів для перегляду спортивних подій та матчів. Забронювати столик для гри в більярд можна за номером телефону 42-16-29.

Варто наголосити, що кожної суботи в більярдному клубі «Атмосфера» проводяться любительські турніри. 16 грудня на команди чекає призовий фонд у 3 тисячі гривень.

Ми будемо раді щоденно бачити як професіоналів, так і початківців. Наші постійні клієнти отримають карточки на знижки на 10% та 15%.

Ми працюємо щоденно, без вихідних. Ціни на гру: понеділок-четвер до 17:00 – 75 грн, після 17:00 – 90 грн. У п’ятницю, суботу та неділю до 17:00 – 90 грн, після 17:00 – 110 грн. Знижка за картками діє постійно.

Почати грати в більярд – ніколи не пізно, адже тільки завітавши до нашого більярдного клубу «Атмосфера» ви відчуєте весь азарт та адреналін цього виду спорту!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини компаній більярд 
Матеріали по темі