Влада

Житомирська облрада збирається приєднати медичну бібліотеку до обласної бібліотеки імені Ольжича

14 December 2017, 17:37

Житомирська обласна медична бібліотека незабаром може припинити своє існування як окрема юридична особа, бо її планують приєднати до обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича.

Проект рішення сесії Житомирської облради «Про припинення обласної наукової медичної бібліотеки Житомирської обласної ради шляхом приєднання до обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича Житомирської обласної ради» 14 грудня опублікували на сайті облради.

Так, на 14 сесії 7 скликання депутати збирається припинити обласну наукову медичну бібліотеку за адресою вул. Пушкінська, 62 у Житомирі шляхом приєднання до обласної універсальної наукової бібліотеки на Новому бульварі, 4 і визнати бібліотеку Ольжича правонаступником медбібліотеки щодо майна, прав та обов’язків.

У разі позитивного рішення облради до 12 січня 2018 року працівників медичної бібліотеки попередять про наступне звільнення або переведення, до 8 лютого проведуть повну інвентаризацію майна та коштів медбібліотеки, до 15 березня – частину працівників переведуть у підпорядкування універсальної бібліотеки Ольжича, а частину звільнять. Про це йдеться в додатку до проекту рішення.

До 1 липня 2018 року медичну бібліотеку збираються зняти з усіх реєстрів як юридичну особу.

Нагадаємо, навесні 2016 року в обласній медичній бібліотеці пройшла персональна виставка ляльок-мотанок Оксани Дедюль, а влітку того ж року відбулася виставка творчих робіт медпрацівників.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медична бібліотека ліквідація 
Матеріали по темі