Влада

Уряд Великобританії готовий платити за навчання та перекваліфікацію АТОшників і переселенців Житомирської області

15 December 2017, 10:17

Внутрішньо переміщені особи, учасники АТО, які проживають у Житомирі та Житомирській області, можуть долучитися до участі у програмі із розвитку самозайнятості та професійної орієнтації.

Про це 15 грудня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Організатор проекту – Фонд громади Житомира у співпраці із Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії (DFID ‐ UK Department for International Development). До участі у проекті запрошуються: внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму, учасники АТО та місцеві мешканці віком 18-60 (жінки та чоловіки). Вимоги до учасника: самозайняті особи, а також ті, хто має бажання пройти навчання та отримати нову спеціальність або підвищити кваліфікацію», - інформує ОДА.

Програма передбачає видачу грандів на придбання обладнання для самозайнятості до 625 фунтів стерлінгів, а також оплату курсів професійної орієнтації – до 350 фунтів стерлінгів.

Як долучитися до проекту? Зателефонувати до Фонду громади Житомира за номерами: 093-718-64-27 (Марина), 050-712-59-70 (роб.), (412) 46-10-86 (роб.), 068-991-64-63 (Віктор) та подати коротку заявку на співбесіду. Завітати до офісу Фонду громади Житомира для короткої бесіди та заповнити анкету учасника.

Надати копії наступних документів: довідку ВПО (лише для переселенців); посвідчення учасника АТО, усіх сторінок паспорту та ідентифікаційного коду.

Заявки на участь у програмі приймають до 30 грудня 2017 року включно. Передбачається конкурсний відбір кандидатів на участь у програмі.

Як повідомляв Житомир.info, станом на жовтень 2017 року в Житомирській області потребували роботи 739 військовослужбовців, 164 з них мають інвалідність.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ветерани АТО переселенці самозайнятість 
Матеріали по темі