Фоторепортаж

Житомир передсвятковий: туман та Житній ринок без ялинок. Фоторепортаж

15 December 2017, 12:00

Ранок 15 грудня зустрів житомирян, які поспішали на навчання, роботу та у власних справах, туманом. За прогнозами синоптиків, у п’ятницю температура повітря триматиметься на рівні +5…+7 градусів.

Також, цього дня у Житомирі за п’ятьма адресами мали відкритися ялинкові базари: вул. Бориса Лятошинського, 15; вул. Вітрука, 41; вул. Покровська, 151; вул. Чуднівська, 101; просп. Миру, 8, 45. Проте за трьома адресами, де побували журналісти Житомир.info, в тому числі й на Житньому ринку, ані продавців ялинок, ані продавців сосен видно не було.

У прес-службі Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Житомир.infoсказали, що ялинкові ярмарки відкрилися біля лісгоспу та біля рекреаційного пункту «Лісовичок».

«Біля нашого лісгоспу ялинковий ярмарок працює. І також він працює біля «Лісовичка» на Київській трасі», - сказали у прес-службі ЖОУЛМГ.

Як повідомляв Житомир.info, екологи, поліція та лісова охорона в Житомирській області розпочали операцію «Новорічна ялинка» та попередили про штрафи за незаконно зрубані новорічні деревця. У Житомирській області цьогоріч має запрацювати 146 пунктів продажу ялинок. 17 листопада головний лісничий Ємільчинського держлісгоспу Олександр Мельниченко розповів, що підприємці з декількох міст України наперед замовляють житомирські сосни та ялинки. У 2015 році житомирські лісівники також продавали новорічні дерева в горщиках від 180 грн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туман ранок Житомир 
Матеріали по темі