Події

ДТП тролейбуса з легковиком ускладнила рух по Театральній у Житомирі

18 December 2017, 17:07

Близько 15.30 на вулиці Театральній, біля перехрестя з Великою Бердичівською у Житомирі, легковик зачепив тролейбус на рівні задніх дверей.

Про це Житомир.info повідомив читач.

«Біля світлофору на Театральній, біля будівлі автодорожнього коледжу, тролейбуси об’їжджають «рогатого» під номером 5а. На рівні задніх дверцят тролейбуса стоїть легковий автомобіль. Можливо, водій легковика здавав назад, намагаючись виїхати зі стоянки, і зачепив тролейбус. Рух по Театральній ускладнений, працівників патрульної поліції немає», - розповів житомирянин Владислав і надіслав знімки.

Речник патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк інформацію про ДТП підтвердив.

«Дійсно, близько 15.25 на вказаному перехресті сталася дорожньо-транспортна пригода за участі тролейбуса та автомобіля Audi. Потерпілих немає. Станом на 16.30 ДТП ще не оформлялося патрульними, так як у зв’язку зі снігопадами та ожеледицею всі екіпажі на виїзді. Патрульна поліція звертається до водіїв при можливості утриматися від поїздок, щоб уникнути пригод на дорозі», - сказав Ігор Іванюк.

За даними Житомирської мерії, у зв’язку із погіршенням погодних умов 18 грудня на вулицях міста працює три підмітально-прибиральні машини МАЗ «Глобус», дві одиниці техніки, укомплектовані піскотрусом. На тротуарах працюють три підмітальні та дві ручні підмітальні машини. У нічний час планують задіяти чотири підмітально-прибиральні машини МАЗ «Глобус», три бочки з відвалами, чотири трактори з відвалами і щітками та грейдер.

Нагадаємо, патрульні поліцейські Житомира розповіли про ожеледь на дорогах і закликали водіїв бути більш уважними.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня через ускладнення погодних умов на трасі Київ-Чоп у Житомирській області сталася ДТП за участі кількох автомобілів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп тролейбус театральна сніг 
Матеріали по темі