Суспільство

У Житомирській області вже продали 28 тисяч новорічних дерев

18 December 2017, 17:50

У Житомирській області розпочався продаж новорічних ялинок на торгівельних точках та лісгоспах – вже реалізовано 28 тис. ялинок.

Про це повідомляє Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства, - про це пише сайт Житомирської ОДА.

«Ялинки можна придбати у рекреаційному пункті «Лісовичок» та лісгоспах області. Крім цього, у лісгоспах можна придбати ялинку у горщику, але тільки під замовлення. Цінова політика на новорічні ялинки у 2017 році залишається в середньому на рівні минулого року», - йдеться у повідомлення.

Середня ціна становитиме:

до 1 м – 27 грн;

від 1 м до 1,5 м – 43 грн;

від 1,5 м до 2 м – 54 грн;

від 2 м до 3 м – 75 грн;

від 3 м та вище – 120 грн.

Також в Житомирській області можна буде купити ялинку на ярмарках, де їх продаватимуть посередники, але ціна буде вищою ніж на лісгоспах.

Нагадаємо, зранку, 16 грудня, по вулиці Лятошинського відкрився ялинковий базар. Декілька продавців виставили вздовж вулиці новорічні дерева.

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня за п’ятьма адресами у Житомирі мали відкритися ялинкові базари, проте сосни та ялинки можна було придбати лише біля лісгоспу та біля рекреаційного пункту «Лісовичок». Екологи, поліція та лісова охорона в Житомирській області розпочали операцію «Новорічна ялинка» та попередили про штрафи за незаконно зрубані новорічні деревця. У Житомирській області цьогоріч має запрацювати 146 пунктів продажу ялинок. 17 листопада головний лісничий Ємільчинського держлісгоспу Олександр Мельниченко розповів, що підприємці з декількох міст України наперед замовляють житомирські сосни та ялинки. У 2015 році житомирські лісівники також продавали новорічні дерева в горщиках від 180 грн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка продаж ярмарок  
Матеріали по темі