Місто

Святий Миколай разом із казковими героями роз’їжджає вулицями Житомира і вітає людей зі святами

19 December 2017, 18:44

У Житомирі Святий Миколай на автівці їздить вулицями міста, вітаючи городян з новорічними святами. У кортежі сивобородого - янголи та казкові герої, які гуртом співають веселі новорічні пісні, даруючи оточуючим гарний настрій.

«З Днем Святого Миколая! Вітаємо Вас з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай Святий Миколай на нашу українську святу землю принесе добробут, мир, благополуччя. Дітям втіху, дорослим порозуміння. Зі святом Святого Миколая!», - такі вітання лунають з кортежу Святого Миколая.

Таке «дійство на колесах» не залишає байдужими ані дітей, ані дорослих.

«Святого Миколая бачу вперше. До нас приїздив ще Санта з Кока-коли. Дуже сподобалось, додали настрою», - ділиться Юлія Дзвоник.

«Дуже приємно, що саме в Житомирі зробили таку акцію. Приїхали, в першу чергу підняли настрій, діти були дуже раді. Ми хоч і підлітки, але нам дуже сподобалось», - зізнається Валерія Вербич.

За кілька годин експрес-листівка на чолі зі Святим Миколаєм побуває на: Корбутівці (маркет «Люцина») - Мальованці (Взуттєва фабрика) - Малікова (Польський бульвар) - Богунії (готель «Ялинка», Хмільники) - Крошні (Завод «Кромберг») - вул. Київській (ТРЦ «Глобал») - площі Польовій (фонтан «Космонавт») - майдані Смолянському - майдані Соборному та майдані Корольова, де о 19.00 зрештою і засяє головна ялинка міста.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня в центрі Житомира увімкнули святкову ілюмінацію та збираються запалити головну міську ялинку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: свято машина святий миколай  
Матеріали по темі