Суспільство

Студенти та школярі Житомирської області можуть виграти до 20 тис. доларів на міжнародному IT-чемпіонаті

20 December 2017, 10:44

Студенти та школярі Житомирської області можуть взяти участь у міжнародному IT-чемпіонаті «Золотий Байт» та виграти 20 тис. доларів.

Про це 19 грудня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на Міністерство освіти та науки України.

На чемпіонаті можна проявити себе в різних сферах IT технологій – від стартап-челенджу до розробки ігор і навіть системного адміністрування.

«Золотий Байт» – це не лише відмінний шанс показати, на що ти здатний, а й можливість отримати запрошення на роботу від світових компаній або інвестиції венчурних фондів та бізнес-ангелів в свій проект. Під час чемпіонату учасники знайомляться з провідними фахівцями IT-компаній, обмінюються досвідом з представниками інших країн, знаходять хороших друзів або команду для реалізації свого проекту», - йдеться в повідомленні.

Організатор Чемпіонату - IT STEP Academy, міжнародний навчальний центр, що спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті.

Міжнародний Чемпіонат «Золотий Байт» проходить вже дев’ятий рік поспіль. Щорічно участь у ньому беруть понад 8 тис. осіб.

У 2018 року учасникам пропонується тема Create the new world (Створи новий світ) і наступні номінації:

  • Startup Challenge (конкурс інноваційних проектів).
  • Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів).
  • Mobile Development (конкурс мобільних додатків).
  • Game Design (конкурс зі створення ігор).
  • Character Design (конкурс зі створення ігрових персонажів).
  • Web Design (конкурс web-проектів).
  • Short Movie (конкурс короткометражних фільмів).
  • NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).
  • Junior Competition (конкурс для дітей 10-17 років).

Участь безкоштовна.

Прийом заявок триває до 15 березня за посиланням.

Як повідомляв Житомир.info, півроку тому житомирський школяр Данііл Штідт, який переніс операцію на серці, створив розвивальну програму для особливих дітей, згодом отримав бронзову медаль на міжнародному комп’ютерному конкурсі, а в жовтні 2017 - диплом національного конкурсу та нагороду від American Psychological Association.аті

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ода міністерство школяр  
Матеріали по темі