Влада

У селі Житомирської області відкрили дитсадок, який не працював більше 25 років

20 December 2017, 15:48

У День святого Миколая, 19 грудня, у селі Кишин Олевського району Житомирської області відкрили дитячий садочок «Дзвіночок», який останній раз працював 26 років тому.

Про це інформує прес-служба Житомирської обласної ради.

«На святі відкриття був присутній перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко. Адже саме за його сприяння у цьому році було утеплено заклад та проведено благоустрій території. Відкриття садочку стало довгоочікуваною подією для громади села, адже останній раз дитсадок тут функціонував ще у 1991 році. На урочисте відкриття зібралися жителі села, керівництво об’єднаної територіальної громади та Олевського району», - йдеться у повідомленні.

Сергій Крамаренко для діток подарував новорічну ялинку з новорічним прикрасами та подарунки: дитячу літературу, розвиваючі іграшки та «миколайчики».

«Впевнений, що сьогоднішнє відкриття дитячого садочку це і є те чудо від Святого Миколая, на яке громада села так довго чекала», - сказав Сергій Крамаренко під час відкриття садочку та зазначив, що дана подія це не лише позитив для села, але й для всієї освітньої галузі району та області.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крамаренко обласна рада садочок  
Матеріали по темі