Суспільство

​У Житомирській області 6 шкіл реконструюють і обладнають сучасними медіатеками та новими меблями

26 December 2017, 09:40

На Житомирщині реконструюють 6 шкіл за форматом Нового освітнього простору – у цьому році утеплювали та фарбували стіни, у наступному році проводитимуться внутрішні роботи.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Романа Щебетова.

«Всі внутрішні роботи у школах розпочнуть робити у наступному році. Формат Нового освітнього простору – це внутрішній креативний та яскравий дизайн, сучасні медіатеки та нові меблі. Планується, що одними з перших таких шкіл будуть Гришковецька та Романівська гімназії», – сказав Роман Щебетов.

Загалом за форматом Нового освітнього простору реконструюють гімназію №3 м. Житомира, Гришковецьку (Бердичівський район), Хорошівську, Романівську, Олевську гімназії та Липненську ЗОШ І-ІІІ ст. (Любарський район).

Реконструкції 5 шкіл здійснюються за кошти ДФРР та місцевого бюджету, роботи у Романівській гімназії фінансуються з державного, обласного та районного бюджетів.

Як повідомляв Житомир.info, наступного року в Житомирській області збираються відкрити 22 нових дитсадка.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освіта школи ДФРР 
Матеріали по темі