Економіка

За результатами ревізій з початку року житомирські аудитори відшкодування втрат на суму понад 26 млн грн

27 December 2017, 13:59

Фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області протягом 11 місяців 2017 року за результатами проведених ревізій забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 26 млн грн.

Про це інформує прес-служба управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«За результатами контрольних заходів керівники підприємств, установ, організацій, місцевих органів влади і місцевого самоврядування прийняли 81 управлінське рішення та врахували 104 пропозиції за підсумками державних фінансових аудитів. Правоохоронні органи за матеріалами ревізій розпочали 27 досудових розслідувань та вручили 15 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. До суду пред’явлено три позови щодо відшкодування втрат ресурсів на загальну суму понад 2,7 млн грн», - йдеться у повідомленні.

За інформацією аудиторів, у 27 випадках до порушників бюджетної дисципліни застосовано такі заходи впливу, як зупинення операцій із бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань.

«Крім того, за недотримання законодавства 129 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 38 – до дисциплінарної і матеріальної, 19 осіб звільнено з посад», - розповіли у прес-службі управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області встановило матеріальну шкоду, завдану міському бюджету, в сумі 940 тис. 864,87 грн під час капітального ремонту благоустрою території на розі вулиць Перемоги і Ольжича із розміщенням пам’ятника О. Ольжичу в м. Житомирі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аудитори кошти  
Матеріали по темі