Економіка

​Агенція регіонального розвитку Житомирської області заробила перші 10 тис. грн на розробці бізнес-плану

28 December 2017, 14:24

Агенція регіонального розвитку Житомирської області надала першу платну послугу представнику бізнесу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на директора Агенції Артема Сачука 28 грудня.

«Ми укомплектували свій штат і вже пробуємо навіть заробляти кошти. Завдяки співпраці з відділом інвестицій департаменту економіки ОДА надали першу платну послугу з розробки бізнес-плану, за що отримали 10 тисяч гривень», – розповів директор Агенції.

За його словами, Агенція зараз працює з потужним інвестором, який є виробником спортивного обладнання – підбирають майданчик для створення підприємства, на якому працюватиме близько тисячі людей.

«Попередньо 24 січня ми плануємо провести семінар для малого та середнього бізнесу з написання бізнес-планів та проектів за програмами COSME і Horizon-2020. На сьогодні ми також налагодили співпрацю з консультативним органом при Кабміні UkraineInvest і маємо вже певні результати», – зазначив Артем Сачук.

Також Артем Сачук закликає громадські організації та представників бізнесу до написання спільних грантових проектів. З питань співпраці, інвестицій та бізнесу можна звертатися за тел.: 097-016-71-85.

Нагадаємо, на початку серпня 2017 Агенція регіонального розвитку Житомирської області була офіційно зареєстрована як юридична особа. Через тиждень Артем Сачук розповідав, що формує команду.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада Арчем Сачук зазначав, що інвестори в Житомирській області будуватимуть сонячні електростанції та вирощуватимуть лохину.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Артем Сачук Агенція регіонального розвитку Житомирської області інвестори 
Матеріали по темі