Економіка

​ Житомирські аудитори завадили Лугинській селищній раді придбати сміттєвоз з порушеннями

31 December 2017, 13:15
Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час аналізу інформації та документів на закупівлю Лугинською селищною радою сміттєвоза попередили порушень у сфері публічних закупівель на суму понад 1,2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області 29 грудня.

«Державні аудитори проаналізували розміщену Лугинською селищною радою на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель інформацію і з’ясували, що селищна рада провела неконкурентну переговорну процедуру закупівель без належних на те підстав, визначених Законом України «Про публічні закупівлі», та уклала договір про закупівлю із порушенням термінів визначених цим законом», – йдеться у повідомленні.

Для усунення порушень аудитори надіслали на адресу Лугинської селищної ради пропозицію щодо приведення процедури закупівель у відповідність до вимог законодавства. Замовник взяв до уваги подані пропозиції та розірвав договір.

Як повідомляв Житомир.info, аудитори нарахували майже 1 млн грн матеріальної шкоди міському бюджету під час облаштування у Житомирі скверу Ольжича.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аудитори закупівля 
Матеріали по темі