Суспільство

Звільнений з полону військовий з Житомирської області хоче повернутися до побратимів

31 December 2017, 14:16

Звільнений з полону військовий Анатолій Кучер з Житомирської області хоче повернутися до війська та побратимів.

Про це йдеться у сюжеті «Каналу 24».

Майже 2 роки у полоні бойовиків, постійні побої та знущання. Нарешті звільнений з полону український військовий Анатолій Кучер повернувся до батьківської хати.

73-річна мати та прикутий до ліжка батько щодня вмикали телевізор із надією почути хоч якусь звістку про сина. А тепер Анатолій Кучер через два роки війни та полону переступив поріг рідної хати.

«Хочеться плакати, але я тримаюсь. Дуже радий, що батько дочекався мене. Я боявся, що його вже не побачу», – поділився першими емоціями Анатолій Кучер.

Зустрічати звільненого бранця до Києва їздив його брат Сергій. До армії чоловіки пішли в один день, але опинились у різних підрозділах. Сергій демобілізувався вчасно, а от брата з полону довелось чекати майже два роки.

У полон Анатолій потрапив навесні 2016 під Красногорівкою. Чоловік згадує, як 15 днів разом із трьома побратимами вони сиділи в окопі, за кількасот метрів бачили позиції бойовиків. Анатолій за спеціальністю сапер, саме тому він пішов у так звану «сіру» зону розставляти розтяжки та міни. Там у лісосмузі і потрапив у полон бойовиків.

Попри пережите зараз чоловік думає про повернення до побратимів. Батьки проти такого рішення сина, втім чоловік стоїть на своєму. Готується до проходження медкомісії та налаштований їхати захищати Україну.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2015 року в Житомирі сусіди та друзі оплесками зустрічали звільненого з полону комбата Олега Кузьміних.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: полон АТО військовий Анатолій Кучер 
Матеріали по темі