Влада

Житомирським лікарням передали обладнання на 15 млн грн, а управлінню освіти – стареньку «Волгу»

3 January 2018, 11:38

Трьом лікарням передали медичне обладнання на 15 млн грн, а управління освіти отримало автомобіль 1997 року випуску.

Такі рішення були прийняті на засіданні міськвиконкому 3 січня.

«Наприкінці року були завершені тендерні закупівлі і на три лікарні ми передаємо обладнання на загальну суму 15 мільйонів 397 тисяч (гривень). Це і апарат наркозно-дихальний, світильники, відеолапроскопічна система, для дитячої міської лікарні – відеогастроскопи, датчики для УЗІ нові. Для другої лікарні – принтер, відеокалоноскоп, також апарат наркозно-дихальний і апаратура для малоінвазивної хірургії», - повідомила начальник управління охорони здоров’я Марія Місюрова.

За проект рішення присутні члени виконкому проголосували одноголосно. Також члени виконкому підтримали проект рішення про передачу приміщення аптеки по вул.Київська, 86 на баланс ЖЕКа та про передачу управлінню освіти автомобіля «Волга» 1997 р.в.

«Підприємство «Стоммакс» буде ліквідуватися, а у них є на балансі автомобіль «Волга» і цей автомобіль прийме управління освіти. Він 1997 року, на ходу, працює», - пояснила Марія Місюрова.

Як повідомляв Житомир.info, на початку засідання міськвиконкому 3 січня трьоv житомирянкам вручили відзнаки «Мати-героїня».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком лікарня обладнання Місюрова "Волга" ГАЗ 
Матеріали по темі