Влада

Фінплан підприємства «Житомиртранспорт»: витрати та надходження – в межах логічного максимуму

3 January 2018, 13:32

Виконком затвердив фінансовий план комунального підприємства «Житомиртранспорт» на 2018 рік.

Таке рішення було прийняте на засіданні міськвиконкому 3 січня після короткої доповіді директора підприємства Івана Фурлета.

«Ми починали роботу практично з початку 2017 року, отримали ми підприємство, яке мало вже на той момент збитки. Була виплачена заборгованість по заробітній платі і, відповідно, впродовж цього року активно велася робота по впровадженню електронного квитка – це основна задача, яка стояла перед підприємством. На 2018 рік уже є база, з якою ми можемо працювати: не так давно ми передали (власникам маршруток) обладнання, яким ми впроваджуватимемо електронний квиток уже на всьому транспорті. Сподіваюся, що в цьому році він стане вже єдиним. У 2017 році ми скорочували збитки і в наступному році вже готуємося до того, щоб сплачувати частину прибутку в бюджет міста. Витрати та надходження заплановані в межах логічного максимуму», - сказав Іван Фурлет.

Він також повідомив про основні напрямки роботи комунального підприємства у 2018 році.

«Будемо надавати послуги з обслуговування валідаторів, забезпечення системою, організація продажу електронних квитків, транспортних карток. Сподіваюсь, уже в січні ми запустимо віддалене поповнення, зараз ми ведемо роботу з організацією мережі продажу поза ТТУ, відповідно, за продаж і реалізацію електронних квитків вже буде відповідати наше підприємство. Також заплановані і не були виконані заходи по інформуванню щодо електронного квитка: в 2017 році ми максимально намагалися економити бюджет і справлятися за допомогою партнерів – платіжної системи Visa, Приватбанку. Зараз має бути розміщена нова схема руху в транспорті, її частково реалізовуємо за допомогою наших партнерів. Також були поставлені нові металеві конструкції на зупинках з розкладом руху транспорту – ми їх будемо обслуговувати і це також один із напрямків роботи, яким буде займатися наше підприємство», - розповів директор «Житомиртранспорт».

Члени виконкому одноголосно затвердили фінансовий план цього комунального підприємства на 2018 рік та внесли зміни в проект рішення: контролювати виконання показників фінансового плану комунального підприємства «Житомиртранспорт» буде не начальник управління транспорту і зв’язку, а профільний заступник мера – Дмитро Ткачук.




Як повідомляв Житомир.info, депутат міської ради від БПП Іван Фурлет очолює КП «Житомиртранспорт» з 1 грудня 2016 року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком транспорт Фурлет Житомиртранспорт  
Матеріали по темі