Економіка

У 2017 роботодавці Житомирськоїобласті перерахували майже 4 млрд грн до державних соціальних фондів

6 January 2018, 11:48

Протягом 2017 року роботодавці Житомирської області спрямували до державних соціальних фондів 3 мільярди 913 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це інформує сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області 5 січня.

«У порівнянні із 2016 роком темп росту відрахувань ЄСВ склав 141 відсоток і у грошовому виразі перевищив досягнутий показник на 1,1 мільярд гривень. Індикативне завдання перевиконано на 450 мільйонів гривень, що становить 113 відсотків. Єдиний внесок є основним джерелом соціальних виплат на фінансування державних гарантій для багатьох верств населення», – йдеться у повідомленні.

За інформацією податкової, позитивної динаміки у надходженнях ЄСВ вдалося досягти завдяки систематичній двосторонній співпраці з роботодавцями щодо підвищення рівня оплати праці.

«Своєчасна сплата єдиного внеску гарантує громадянам право на соціальний захист на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та інші виплати», – зазначають у податковій.

Як повідомляв Житомир.info, за рік платники податків Житомирської області перерахували до зведеного бюджету 7,9 млрд грн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: податки ДФС 
Матеріали по темі