Місто

Житомир отримає 13,5 млн грн з держбюджету на штучне покриття поля стадіону «Спартак», - Сухомлин

10 January 2018, 11:49

За програмою фінансування спортивних майданчиків Житомир отримає не 1,9 млн грн, як планувалося раніше, а 13, 5 млн грн.

Про це під час позачергового засідання міськвиконкому 10 січня повідомив мер Сергій Сухомлин.

«В державній програмі по фінансуванню спортивних майданчиків передбачалося на область 10 мільйонів, на місто Житомир передбачали по цій програмі 1,9 мільйонів. На кінець року вже сума прийшла – нам дали 13,5 мільйонів. Трошки попрацювали і все нормально, вже кошти прийшли. Ці кошти підуть повністю на стадіон «Спартак», на штучне покриття, треба буде менше витрачати з міського бюджету», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, проект реконструкції стадіону «Спартак» показали в квітні минулого року. 7 вересня опублікували результати попередніх торгів по реконструкції стадіону, переможцем яких стала фірма «Комунальник», втім, торги визнали такими, що не відбулися. В листопаді провели повторний тендер, який знову виграла ПРБФ «Комунальник», знизивши ціну до 21,8 млн грн. Договір передбачає виконання робіт по реконстуркції до кінця 2018 року.: у першу чергу реконструюють трибуну для глядачів, поставлять металеву огорожу, обладнають універсальний та дитячий спортивні майданчики та озеленять територію; у другій черзі – реконструкція футбольного поля з покриттям зі штучної трави.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році в ОТГ та містах Житомирської області планували побудувати 14 нових футбольних полів зі штучним покриттям за кошти державного та місцевого бюджетів: загальний обсяг фінансування об’єктів складає 33 млн 366 тис. грн, з яких 10 млн 978,5 тис. грн – кошти державного бюджету. На житомирському стадіоні «Спартак» за підтримки з держбюджету планували зробити два майданчики зі штучним покриттям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон "Спартак" Сухомлин  
Матеріали по темі