Події

У Новограді-Волинському будівельники, які врятували від зґвалтування дівчинку, розповіли подробиці події

12 January 2018, 09:24

Будівельники врятували 9-річну дівчинку, яку намагалися зґвалтувати просто посеред дня у Новограді-Волинському. Четверо чоловіків, які працювали на даху, випадково побачили підозрілого молодика з дитиною і вирішили переконатися, що дівчинці нічого не загрожує.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Спершу робітники думали, що то гуляє батько з донькою, але коли перехожий зник у кущах, запідозрили лихе. Леонід Іванов із трьома товаришами кинулися на допомогу дівчинці.

«Хвилини дві-три, з кущів ніхто не виходив. Хлопці зразу побігли подивитися, бо в голову зразу лізе – нічого хорошого не може бути», - розповів він.

У кущах будівельники побачили чоловіка з розстібнутими штанями, той спробував утекти.

«Я забіг, відкинув його, він хотів втекти – його повалив», - розповів очевидець Богдан Лосінський.

Скривдити 9-річну дитину зловмисник не встиг, але вона все одно була дуже налякана. Будівельники зателефонували до поліції та батьків дівчинки.

«Перша поліція була, потім вже приїхав батько з братом. Вони також у шоці були», - каже Леонід Іванов.

Правоохоронці затримали підозрюваного, яким виявився 26-річний річний місцевий житель, який раніше вже був засуджений за пограбування. Дівчинку він схопив просто на вулиці, затулив її рота, аби не кричала, і за лічені хвилини затяг її у чагарники.

«Якби хлопці не звернули на неї увагу, міг би статися летальний випадок. Але, слава Богу, цього не трапилось, і вони проявили мужність», - наголосив заступник начальника Новоград-Волинського відділу поліції Андрій Жуковський.

Нині цей випадок обговорює все містечко: будівельників люди називають героями, а єдине, про що шкодують, що мало побили збоченця. Самі ж рятівники дівчинки переконані, що кожен на їх місці вчинив би так само. Підозрюваний у замаху на зґвалтування вже під вартою, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 9 січня 2018 року в Новограді-Волинському поліцейські відзначили подяками та подарунками чотирьох звягельчан, які затримали молодика за спробу зґвалтувати 9-річну дівчинку.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2018 року в Новограді-Волинському поліцейські затримали чоловіка за спробу зґвалтування 9-річної дівчинки. У Новограді-Волинському затриманого за спробу зґвалтування 9-річної дівчинки заарештували на два місяці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський будівельники гвалтівник  
Матеріали по темі