Влада

Управління Житомирської міської ради судиться з київською фірмою через святкову ілюмінацію

16 January 2018, 10:13

Управління комунального господарства Житомирської міської ради звернулося до суду з позовом до київського ТОВ «ІБК "Укртехспецбуд-ТД» щодо святкової ілюмінації в центрі міста.

Позов 4 січня розглядав господарський суд Житомирської області та залишив позовну заяву без руху.

«02 січня 2018р. через діловодну службу Господарського суду Житомирської області надійшла позовна заява Управління комунального господарства Житомирської міської ради (м. Житомир) до відповідача ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ІБК"Укртехспецбуд-ТД" (м. Київ) з вимогами про приведення у робочий стан святкової ілюмінації за адресами: вул. ОСОБА_2 - 6 (шість) гірлянд (які позначені на схемі підключення ілюмінації номерами 4,5,6,7,8,9);вул. Театральна - 3 (три) гірлянди (які позначені на схемі підключення ілюмінації номерами 1,2,4)... Відповідно до п.1 ст. 174 Господарського процесуального кодексу України, суддя встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 162, 164, 172 цього Кодексу, протягом п’яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху», - зазначається в ухвалі суду.

Управління комунального господарства протягом п'яти днів з дня вручення ухвали суду має усунути недоліки позовної заяви шляхом подання заяви про усунення недоліків позовної заяви.

Як повідомляв Житомир.info, святкову ілюмінацію в центрі Житомира робили в грудні 2016 року. Виготовлення та монтаж обійшлися міському бюджету в 1 млн 100 тис грн, роботи виконувало роботи ТОВ «Укртехспецбуд-ТД».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд ілюмінація освітлення міська рада  
Матеріали по темі