Влада

Житомирська облрада буде продавати комунальне майно на електронних торгах, перші лоти – автотранспорт

16 January 2018, 12:58

В обласній раді 16 січня підписали Меморандум про співпрацю та партнерство між Житомирською обласною радою та державним підприємством «СЕТАМ».

Про це повідомляє прес-служба облради.

«Документ передбачає впровадження в області єдиної прозорої системи електронних торгів з реалізації комунального майна через OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України). Меморандум про співпрацю підписали перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко та генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов», - йдеться у повідомленні.

Як розповів Віктор Вишньов, державне підприємство «СЕТАМ» з 2015 року займається проведенням онлайн-аукціонів з продажу арештованого майна. На сьогодні компанія також пропонує органам місцевого самоврядування продавати комунальне майно через електронну платформу.

«Завдяки такій співпраці органи місцевого самоврядування матимуть можливість продавати непрофільні активи, які знаходяться на балансі комунальних підприємств, але не використовуються. Це майно можна безкоштовно реалізовувати через платформу OpenMarket і отримувати додаткові кошти. За час її існування було продано майна на суму 5 млрд грн. Середнє підняття ціни становить 11%», - зазначив керівник державного підприємства.

За інформацією першого заступника голови облради Сергія Крамаренка, комунальна установа «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров'я» планує продати через цю систему 2 автобуси та 2 мікроавтобуси, які не використовує.

Нагадаємо, на сесії облради 2 листопада минулого року депутати призначили директором автобази Володимира Марусича. На сесії 21 грудня КУ «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» отримала дозвіл на продаж через аукціон двох автобусів ЛАЗ та двох РАФів.




Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада аукціон торги  
Матеріали по темі