Місто

​Біля Житомирського драмтеатру обрізали 40-річні каштани

16 January 2018, 14:55

Працівники КП «Зеленбуд» вже не перший день обрізають дерева по обидва боки від Житомирського драмтеатру на Соборному майдані. Залишають лише стовбури. 16 січня комунальники на автодрабинах працюють у сквері праворуч від входу в драмтеатр. На землі багато великих і малих гілок.

Це планові роботи «Зеленбуду» з кронування дерев, - розповів Житомир.info директор комунального підприємства міськради Олександр Шевчук.

«Сквер обіруч драмтеатру підпорядкований нашому підприємству, і зараз там виконуються планові роботи з кронування дерев. В основному це каштани, яким по 40 і більше років. Нинішні погодні умови є сприятливими не лише для кронування дерев, а й для омолодження крони. Справа в тому, що дерева розрослися, їхні крона зімкнулися, вони створюють тінь для газону. Кронування дасть можливість покращити зовнішній вигляд скверу і в майбутньому убезпечить людей, які там відпочивають, від падіння гілок і плодів», - сказав Олександр Шевчук.

За його словами, роботи з обрізання дерев біля драмтеатру закінчаться орієнтовно через 2 дні. Паралельно «Зеленбуд» проводить кронування зелених насаджень на Замковій горі, на тижні плануються роботи з омолодження скверу біля кінотеатру «Україна».

«Ми маємо перелік вулиць у Житомирі, на яких до початку вегетації заплановані роботи з кронування та обрізання дерев. Зокрема, це вулиця Вітрука», - зазначив директор КП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кронування обрізання дерево "Зеленбуд"  
Матеріали по темі