Події

Після конфлікту в селі Житомирської області чоловік поранив двох товаришів ножем

19 January 2018, 12:48

15 січня працівники відділення поліції затримали 38-річного жителя с. Потіївки Радомишльського району Житомирської області за нанесення ножових поранень двом односельцям. Встановлено, що конфлікт між кількома чоловіками виник увечері 13 січня, наступного дня вони ще раз спробували з’ясувати стосунки, але затриманий замість розмови взявся за ножа. Раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Близько 13.20 14 січня до Радомишльського відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення 31-річного жителя с. Потіївки з попереднім діагнозом проникаюче ножове поранення живота з пошкодженням внутрішніх органів. Для перевірки інформації та з’ясування обставин за вказаної адресою виїхали групи швидкого реагування та слідчо-оперативна. На місці з’ясувалось, що у будинку, де відбувались події, знаходиться ще один потерпілий, 36-річний житель Черкащини. У нього медики зафіксували різані рани грудної клітини та надали необхідну допомогу. Госпіталізації чоловік не потребував», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліцейських, третій учасник інциденту, як з’ясувалось, 38-річний власник будинку, втік з нього через вікно відразу після нанесення ножових поранень.

«Розбираючись в обставинах події, поліцейські з’ясували, що між чоловіками напередодні увечері на вулиці виник побутовий конфлікт. Наступного дня вони вирішили з’ясувати стосунки і прийшли до кривдника додому, однак той не став розмовляти, а відразу накинувся на них з ножем. За вказаним фактом поліцією було розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України», - поінформували у прес-службі.

«Підозрюваного ми затримали уже наступного дня. Цей чоловік має яскраве кримінальне минуле – відбував покарання і за тяжкі тілесні ушкодження, і за зґвалтування, і за грабежі та інші злочини. Нині він затриманий за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Нікурадзе.

Цього разу рецидивістові загрожує покарання у вигляді ув’язнення термін від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня, близько 22-ї години, на Грушевського у Житомирі під час сварки чоловік ножем вдарив дружину в спину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радомишльський район поліція ніж  
Матеріали по темі