Події

​Житомирянка шукає очевидців дорожнього конфлікту, під час якого постраждала її матір

19 January 2018, 14:24

До редакції Житомир.info звернулася житомирянка Юлія Одинецька з проханням допомогти знайти свідків дорожнього конфлікту, під час якого постраждала її матір.

За її словами, водій автомобіля Land Rover «влаштував розбірки» через те, що мама, яка керувала автомобілем, не пропустила його на дорозі. Юлія Одинецька розповіла, що чоловік «підрізав» їхнє авто, вийшов з машини, почав лаятися, а потім вдарив жінку-водія.

Відео з камер спостереження та детальну інформацію про інцидент жінка виклала на своїй сторінці у Facebook. Юлія Одинецька просить відгукнутися людей, які знімали конфлікт на відео.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області інформацію про подію підтвердили.

«16 січня близько 19 години на спецлінію «102» надійшов виклик про ДТП з потерпілими по проспекту Миру. По прибуттю інспектори патрульної поліції з’ясували, що дорожньо-транспортної пригоди немає, а між водіями двох транспортних засобів виник конфлікт. На місце події також викликали «швидку», яка в подальшому госпіталізувала жінку-водія до лікарні. На даний час триває перевірка обставин події», – зазначили у прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейські шукають свідків ДТП, в якій загинув пішохід у смт Ємільчине.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція дорожній конфлікт пошук свідків 
Матеріали по темі