Події

​Бердичівлянина підозрюють у смерті власної дружини, без матері залишився 6-річний хлопчик

19 January 2018, 17:05

У місті Бердичів Житомирської області чоловік побив і задушив дружину, матір свого 6-річного сина.

Про це 19 січня повідомляється на фейсбук-сторінці спільноти Підслухано в Бердичеві.

Про подію розповіла у своєму дописі бердичівлянка Тетяна Мельничук.

«Таких людей нужно знать в лицо. Вчера ночью умерла самая добрый светлый человек , наша Юленька от рук этого конченого человека, он и его семья, постоянно издевались над нашей девочкой(…). Она от него ушла. Но потом они примирились и наладили отношение, а сейчас ее нет эта тварь побила и задушила бедную Юленьку, а его сестра и муж присутствовали и даже не пытались остановить его», - написала жінка, зазначивши в коментарях, що мова йде про чоловіка загиблої, Святослава Козака, та його рідну сестру.


Загиблу звати Юлія Козак, у подружжя є 6-річний син Давид. У коментарях під дописом Тетяни Мельничук також повідомляється, що молоду жінку ховатимуть 20 січня в селі Забара (вочевидь, мова йде про Андрушівський район Житомирської області). Також, за даними коментаторів, удень 19 січня чоловік загиблої давав покази в поліції.

Речник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко факт убивства підтвердила.

«18 січня до Бердичівської поліції надійшло повідомлення про смерть жінки 1988 року народження. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. При огляді тіла видимих тілесних ушкоджень виявлено не було, але після проведеного судово-медичного обстеження попередньо встановлено, що причиною смерті стала асфіксія (удушшя). За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Тривають першочергові слідчо-розшукові заходи», - розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році в селі Піщанка Житомирського району чоловік жорстоко вбив свою 28-річну співмешканку, залишивши без матері чотирьох дітей. У січні 2017 року узяли під варту жителя Житомира, який 8 січня убив дружину і перерізав собі вени.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: убивство убивця дружина поліція  
Матеріали по темі