Влада

Житомирська облрада разом з ветеранами силових структур готує звернення до Порошенка та Гройсмана

20 January 2018, 11:55

Перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко провів робочу нараду із ветеранами силових структур щодо пенсійного забезпечення.

Про це 19 січня повідомляє прес-служба облради.

«Для напрацювання та підготовки тексту звернення до Президента України, Прем’єр - Міністра України, Голови Верховної Ради України зібрались 19 січня в обласній радіпредставники Координаційної ради громадських організацій ветеранів силових структур та перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута. Ветерани – силовики мають декілька пунктів вимог, серед яких прохання скасуватиПостанову Кабінету Міністрів України від 22 грудня 2017 року №1052 «Про внесення зміни до пункту 10 постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2017 р. № 704» та забезпечити з 1 січня 2018 року перерахунку раніше призначених пенсій особам, звільненим з військової служби на умовах базового Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб» від 09.04.1992 року №2262-ХІІ», - йдеться у повідомленні.

Участь у засіданні також взяли представники головного управління ПФУ в Житомирській області та департаменті праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

«Сергій Крамаренко зазначив, що текст звернення остаточно буде опрацьований під час роботи постійних комісій обласної ради», - інформує прес-служба облради.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня у Житомирі військові пенсіонери годину блокували рух на Великій Бердичівській та проспекті Миру, вимагаючи перерахунку пенсій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада пенсіонер пенсія звернення  
Матеріали по темі