Події

​У Житомирській області поховали 29-річну жінку, яка роками терпіла домашнє насилля і загинула від задушшя

22 January 2018, 09:20

У цьому році вона мала б святкувати своє ювілейне 30-ліття, а за декілька днів їхати в інше місто, де на неї чекало нове життя – натомість її проводять в останню путь…

29-річна Юлія померла раптово і не з природніх причин: все тіло жінки, кажуть рідні, у синцях. Її чоловіка, 1989 р. н. затримали за підозрою у вбивстві дружини, - повідомляє телеканал ВІК.

У родині Юлії, відколи одружилась, кажуть рідні, спокою не було: молода жінка терпіла домашнє насильство. Про це знали й найближчі подруги, і сестра, і колеги по роботі. Радили покинути й тікати. Юля із сином змінювали квартири, навіть подала на розлучення, проте щоразу пробачала…

Подруга розповіла, що Юлія не раз скаржилась на побиття і погрози з боку чоловіка. А одного разу й та сама стала свідком телефонної розмови.

Як усе сталось того трагічного дня – мама і сестра загиблої достеменно не знають. Про те, що їх доньки і сестри не стало, їм повідомила сестра підозрюваного.

Сестра загиблої показує журналістам результати судово-медичної експертизи. У документі зазначено: смерть наступила внаслідок асфіксії, стиснення органів шиї. Є заключення: «задушена руками».

У кримінальній справі, розпочатій за фактом убивства, підозрюваний – чоловік Юлії Святослав, його сестра Світлана – проходить у справі, як головний свідок (хоч рідні Юлії вважають її співучасницею). Родичів підозрюваного на похороні не було…

У поліції підтвердили: жінку задушили. Кажуть, хоч насильство мало місце у сім’ї – потерпіла до них жодного разу не зверталась. Підозрюваний нині під вартою. Найближчим часом має відбутись судове засідання. Якщо провину чоловіка доведуть – йому загрожує до 15 років в’язниці. Без мами залишився 7-літній хлопчик…

Працівники слідчого відділення просять очевидців, особливо тих, які лишають пости у соцмережах – прийти до поліції для свідчення у цій справі.

Як повідомляв Житомир.info, про вбивство Юлії Козак 19 січня у соцмережах повідомили її друзі. За даними читачів, жінку поховали в селі Забара Андрушівського району.

Житомир.info

Фото і відео – ВІК

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вбивця дружина  
Матеріали по темі