Місто

​Житомирський водоканал з весни минулого року ремонтує порив труби біля п’ятиповерхівки на Довженка

22 January 2018, 14:46

Усього за кілька метрів від житлового будинку на вулиці Довженка, 64 прорвало водогін. Місцеві розповідають: протікати труби почали ще навесні 2017. Тоді вони звертались і до міської ради, і до житомирського водоканалу. Однак робітники лише тимчасово залатали трубу, і вона почала протікати. Тоді місцеві мешканці знову сіли на телефони і почали шукати допомоги в комунальників.

«До кого можна звертатись, ми звертались, але результат - нуль. Приїжджали, але вони нічого не робили. Найбільше дивує, що нічого не роблять, то ще й говорять, що нам треба лічильник. Так нехай поставлять на цю дірку лічильник і побачать, куди в них вода втікає», - розповідає мешканка будинку Марія Бондарчук.

Мешканці будинку кажуть: врешті додзвонились до майстрів, однак далі викопаної ями справа з місця не зрушила.

«Позавчора приїхали. Розрили яму, і далі вода біжить в цю яму. Це ще два дні, і вода піде сюди, під будинок», - каже мешканка будинку Марія Трокоз.

Окрім підтоплених підвалів місцеві остерігаються і нещасних випадків, які можуть тут статись.

«Ось був мороз прихопив, то я думаю, не дай Боже діти підуть. Вчора тут діти кидали петарди. Це ж дітвора. І тоді будуть руками махати і казати: «Ой Боже». І будуть шукати винних. І на тому кінець. У нас завжди все так робиться», - обурюється мешканка будинку Тетяна Гуменюк.

У КП «Житомирводоканал» кажуть: про проблему знають, однак завадити виконати повний ремонт водогону можуть гаражі. Проте обіцяють: вже завтра на місце виїде бригада, яка зможе зробити висновки щодо ремонтних робіт.

«Розгерметизувався хомут, який ми поставили. Ми його завтра підтягуємо, і все буде добре. Дійсно, для того, щоб якісно виконати роботи, нам заважають ці гаражі. Але для того, щоб стовідсотково сказати, чи зможемо ми обійтись без зняття гаражів, ми завтра планово виїжджаємо на місце, і вже завтра я зможу більш детально дати коментар», - сказав директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

Усунути недоліки і порив труби у водоканалі пообіцяли вже до кінця наступного дня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода прорив водоканал труба  
Матеріали по темі