Влада

​Влада Житомира шукає начальника відділу та спеціалістів управління капітального будівництва

23 January 2018, 14:08

Влада Житомира шукає начальника відділу та спеціалістів з вищою будівельною освітою управління капітального будівництва.

Оголошення про вакансії з’явилося на сайті Житомирської міської ради 23 січня.

«Житомирська міська рада запрошує громадян з вищою будівельною освітою для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад (прийом документів до 09 лютого 2018 року): начальника відділу кошторисно-договірної роботи управління капітального будівництва, головного спеціаліста відділу кошторисно-договірної роботи управління капітального будівництва, головного спеціаліста відділу нагляду за будівництвом управління капітального будівництва, спеціаліста 1 категорії відділу нагляду за будівництвом управління капітального будівництва», – йдеться у повідомленні.

За додатковою інформацією радять звертатися за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 4/2, каб.229, тел.: 48-11-81.

Нагадаємо, у вересні 2017 року влада Житомира почала формувати кадровий резерв та терміново шукала спеціалістів з вищою будівельною освітою.

Як повідомляв Житомир.info, юристів, лікарів, начальників відділів та навіть радників і заступників для міського голови запрошують на роботу ОТГ в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робота вакансії міська рада 
Матеріали по темі