Економіка

​Держгеокадастр у Житомирській області нарахував більше 1 млн грн штрафів за самовільне зайняття землі та зняття родючого шару

24 January 2018, 16:44

У 2017 році інспектори Держгеокадастру в Житомирській області розрахували розмір шкоди за самовільне зайняття земельних ділянок, нецільове використання та зняття поверхневого шару ґрунту без спеціального дозволу на суму 1,039 млн гривень.

Про це 24 січня повідомила прес-служба Держгеокадастру в Житомирській області.

«У 2017 році державні інспектори розрахували розмір шкоди за самовільне зайняття земельних ділянок, нецільове використання та зняття поверхневого шару ґрунту без спеціального дозволу на суму 1,039 млн гривень. З них 837,6 тис. гривень вже надійшло до місцевих бюджетів Житомирщини», - інформує прес-служба.

За даними управління, за рік фахівці управління з контролю за використанням та охороною земель ГУ здійснили 350 перевірок дотримання вимог земельного законодавства при використанні земель державної та комунальної власності. За результатами проведених заходів контролю держінспектори виявили 277 порушень на земельних масивах загальною площею 5 635 гектарів.

Матеріали за результатами 63 перевірок скерували до правоохоронних органів для вжиття заходів згідно з чинним законодавством, - зазначає прес-служба Держгеокадастру.

Як повідомляв Житомир.info, поліція в Житомирській області виписує штрафи водіям за забруднені дороги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр інспектор земля ґрунт штраф  
Матеріали по темі