Здоров'я

З обласного бюджету виділять гроші на операцію учаснику АТО, який працює кондуктором у Житомирі

2 February 2018, 15:10

Житомирському АТОвцю Сергію Коршуну, який працює кондуктором у тролейбусі, збираються виділити гроші з бюджету на операцію на серці та відновлення після неї.

Про це повідомив голова обласної ради Володимир Ширма, - поінформувала 2 лютого прес-служба облради.

Фінансування відбудеться в рамках відповідної програми з обласного бюджету.

«В області діє Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції. Минулого року жодному учаснику АТО, який звертався за допомогою, не відмовлено. Цього року це буде перше звернення, і відповідно до цієї програми буде профінансована операція АТОвцю. Пакет необхідних документів, поданий Сергієм Коршуном, направлено на управління охорони здоров’я облдержадміністрації, яке надасть на обласну раду відповідні пропозиції. Депутати у найкоротші терміни їх розглянуть», - розповів Володимир Ширма.

Прес-служба облради повідомляє, що Сергій Коршун брав участь у бойових діях в зоні АТО. Лікарі діагностували в нього обрив хорди, вартість такої операції на серці складає 100 тис. грн.

Нагадаємо, в березні 2017 року Житомирська облдержадміністрація виділила 276 тис. грн на лікування та реабілітацію двох учасників АТО. За рік у медзакладах Житомирської області пролікували понад 2 тисячі АТОшників.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в Житомирі збирали кошти на лікування учасниці АТО, сержанта 95-ї бригади Альбіни Парушевої.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО облрада операція Ширма  
Матеріали по темі