Події

Правоохоронці обшукали підпільну гуральню в Житомирській області та вилучили 7 тонн підробного алкоголю

2 February 2018, 18:04

Прокуратура та податківці Житомирської області викрили підпільний цех з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції.

Про це 2 лютого Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«2 лютого 2018 року прокуратура області спільно із податковою міліцією області в межах розслідування кримінального провадження провела низку обшуків у місцях виготовлення алкогольної продукції на території Житомирської області та в місцях її збуту. Під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено близько 7 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, компоненти та обладнання для виробництва такої продукції», - інформує прокуратура.

За даними прес-служби, правоохоронці викрили групу осіб, які без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Житомирської області організували підпільний цех з незаконного виготовлення алкоголю, який у подальшому реалізовували жителям області.

За фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконного збуту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 КК України.

Досудове розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури області проводить податкова міліція.

Як повідомляв Житомир.info, кілька місяців тому податківці «накрили» на Київщині підпільний цех з виробництва алкоголю, а в Житомирі пункт, де зберігали спиртне.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: алкоголь фальсифікат гуральня прокуратура  
Матеріали по темі